BORUNK>> MÁTRA>>DŰLŐK>>KÉPEK>> DERÍTÉS>> LINKEK>> KÖSZÖNET>> NYITÓ>>


Köszönjük!


Nélkületek nem sikerült volna elkezdeni (és folytatni sem)! Köszönet barátainknak a hordókért, a dobozokért, a palackozásért, a traktorért, a vízért, a ránk szánt órákért, az anyagi segítségért, a fizikai segítségért, az ihletért, a támogatásért!

Külön köszönetet szeretnénk mondani szüleinknek, Szecskő Tamásnak és családjának, Lővei Gábornak, Kovács Antinak, Németh Attilának, Laposa Bencének, Szepsy Istvánnak, Alkonyi Lászlónak és Szilágyi Péternek!

...valamint köszönet illeti a következő kivételes embereket: Karner Gábor, Szentesi József, Németh Gyula - a keresztapa, Széles Irén, Szakács Gábor, Lajos az erős, Sótér Zsolt, Csite Norbert, Zalán," A" szüretelők, Kató András, Dragon Marianna, Gyöngyösi Gábor, Szentkirályi Ferenc, Márkus György, Lőrincz Gyuri, Bukolyi László, Laposa József, Berecz József, az Igriczek zenekar (Draskóczy Lídia, Navratil Andrea, Kása Béla, Szedlárt József), Berecz Stephanie és Zsolt, Szántó Tibor, Demeter Zoltán, Szitkeiné Ilonka néni és Besenyei Béla Kutasóról: köszönjük Nektek!

p.s.: bár nem ember, külön köszönet Szepsy István 2000-es Úrágya furmintjának, azóta is vezércsillag!
"...csak arra gondoltam, hogyan lehet a felhígított és kicsit "foltos ruhába" öltöztetett szépséget megfésülni, kibontani és eszenciáját felerősíteni"

BORUNK>> MÁTRA>>DŰLŐK>>KÉPEK>> DERÍTÉS>> LINKEK>> KÖSZÖNET>> NYITÓ>>

balint@losonci.hu, livi@losonci.hu